New, Odżywianie
Leave a comment

Mieszanka studencka domowej roboty

Przed wyjazdem do Norwegii zaopatrzyłam się obficie w orzechy i bakalie. Część z nich zmieszałam tworząc mieszankę studencką do owsianki bądź samotnego chrupania a część zostawiłam by zmieszać w późniejszym terminie lub zjeść osobno.

Takie produkty w Norwegii nie są za tanie, wolałam zdecydowanie kupić je w Polsce. Zapas tego co widzicie na zdjęciach skończył nam się po dwóch miesiącach. Teraz kombinujemy w inny sposób ;)

W skład wchodzą:

  • orzechy nerkowce
  • orzeszki ziemne
  • migdały
  • wiórka kokosowe
  • banany suszone
  • morele suszone
  • rodzynki
  • żurawina suszona
  • słonecznik
  • orzechy włoskie

 

 

 


Bądź ze mną na bieżąco. Sprawdź moje wypady do ciekawych miejsc i to co robię na co dzień. Obserwuj mnie na moim insta i facebooku.

 

Obserwuj mnie na Facebooku! facebook.com/OTIANNA.official

Obserwuj mnie na Instagramie! @otianna

  • Bya pikna soneczna jesie i nadesza zima Moe w kocuhellip
  • yje i podziwiam natur
  • Droga do pracy jednak mi si podoba  wintervibes
  • Piknego dnia
  • Taka szczliwa
  • Szczliwy krasnal
  • Mia by wielki wodospad ale cosik zamarzo
  • Widoki z pracy

SPRAWDŹ, MOJE INNE POSTY


(Visited 78 times, 2 visits today)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *