New, Odżywianie
Leave a comment

Mieszanka studencka domowej roboty

Przed wyjazdem do Norwegii zaopatrzyłam się obficie w orzechy i bakalie. Część z nich zmieszałam tworząc mieszankę studencką do owsianki bądź samotnego chrupania a część zostawiłam by zmieszać w późniejszym terminie lub zjeść osobno.

Takie produkty w Norwegii nie są za tanie, wolałam zdecydowanie kupić je w Polsce. Zapas tego co widzicie na zdjęciach skończył nam się po dwóch miesiącach. Teraz kombinujemy w inny sposób ;)

W skład wchodzą:

  • orzechy nerkowce
  • orzeszki ziemne
  • migdały
  • wiórka kokosowe
  • banany suszone
  • morele suszone
  • rodzynki
  • żurawina suszona
  • słonecznik
  • orzechy włoskie

 

 

 


Bądź ze mną na bieżąco. Sprawdź moje wypady do ciekawych miejsc i to co robię na co dzień. Obserwuj mnie na moim insta i facebooku.

 

Obserwuj mnie na Facebooku! facebook.com/OTIANNA.official

Obserwuj mnie na Instagramie! @otianna

  • Popoudniu przepisik na zakwas z ktrego robiam swj pierwszy chlebek
  • Spacerek wrd golasw
  • 400 pobudka do pracy
  • Na blogu odpowiedziaam na pare pyta ktre ciagle mi si
  • Ze Stefanem w robocie
  • Codziennie wstaje po godzinie 400 rano aby dotrze do pracy
  • Mj D ostatnio opieprzy mnie e zapuciam si z tym

SPRAWDŹ, MOJE INNE POSTY


(Visited 200 times, 1 visits today)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *